Cafea macinata Mehmet Efendi, punga, 100 grame


Descriere
Mehmet Efendi este o cafea produsa in Turcia, o cafea ce vine macinata pentru ibric si contine arome de paine prajita, alune de padure, condimente sau ciocolata. Datorita prajirii foarte usoare, corpul cafelei este unul delicat, iar aciditatea este specifica boabelor din Brazilia. Gust dulce si aciditate blanda.
Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un ibric 2 cesti mici (de cafea) de apa, se adauga o lingurita de cafea si o lingurita de zahar (dupa gust) pentru fiecare ceasca.Puneti ibricul cu ingrediente la foc mic pana se dizolva zaharul. Cand da in clocot puneti caimac in fiecare ceasca. Apoi, puneti din nou ibricul pe foc si dupa ce da in clocot a doua oara turnati cafeau in cesti.
Origini: Brazilia
Pastrare: tineti punga intr-un loc racoros, ferit de lumina directa puternica. Inchideti bine punga cu o clema pentru a intra cat mai putin aer in interiorul ei.
Kurukahveci Mehmet Efendi a inceput productia de cafea inca din 1871, ca o forma de arta si a dat de la generatie la generatie skill-urile, cunostintele si experienta sa. Brandul Mehmet Efedi isi asigura clientii de o cafea de calitate superioara cu fiecare ceasca de cafea savurata.