Ceai Demmers T-Bag Lemon Ginger, 20 plicuri, 60 grame












Descriere
Ceaiul Demmers T-Bag Ginger Lemon contine un amestec bogat in bucati de ghimbir, roinita, mirt lamaios, coaja de lamaie, menta si flori de galbenele.
Plicurile de ceai T-bag Demmers contin ceai varsat si o eticheta ce permite fixarea plicului pe toarta ceainicului, pentru a evita caderea lui in timpul infuziei.
Preparare: se infuzeaza 5 - 8 minute in apa la 100 °C.
In colectia ceaiurilor Demmers T-Bag gasiti combinatii ideale de savoare pentru orice perioada din zi. Fie ca este pe baza de fructe sau plante medicinale, ceaiurile Demmers pot constitui baza unor retete savuroase calde sau reci.
Povestea ceaiurilor Demmers a inceput cand londonezul Andrew Demmer, fascinat dintotdeauna de lumea fermecata al ceaiurilor, in anul 1981 a deschis prima ceainarie Demmers Teehaus din Viena. Ceaiurile oferite de el au castigat popularitate in randul vienezilor astfel incat ceainaria din centrul vechi al Vienei a ajuns a fi centrul ceainariilor Demmers Teehaus de prin toata Europa.
Metode de preparare a ceaiurilor:
-
Ceaiuri negre si verzi
La un plic de ceai se folosesc 400 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi, apa de 100°C se lasa sa se raceasca 3 - 4 minute inainte de infuzie, pana ajunge la temperatura de aprox. 80°C. In cazul ceaiurilor negre, apa se lasa sa se raceasca 2 minute, pana ajunge la temperatura de aprox. 90 - 95°C.
- Infuzii de plante medicinale
Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Pentru un ceainic de 400ml se foloseste un plic. Se infuzeaza 5 - 8 minute.
- Infuzii de fructe
Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Intr-un ceainic preincalzit se pune 1 plic de ceai si se toarna 400 ml apa fierbinte peste. Ceaiurile de fructe nu contin teina sau substante amare, deci se pot tine la infuzat oricat demult. Timpul recomandat este de 5 - 8 minute.