Ceai Demmers T-Bag Organic China Wuyuan Jasmin Eco, 20 plicuri








Descriere
Ceaiul Demmers T-Bag Organic China Wuyuan Jasmin Eco Ceai verde cu iasomie, de cea mai buna calitate. Provine de pe plantatii controlate strict biologic din regiunea Jiangxi, China. Dupa ce frunzele de ceai absorb parfumul si aroma bobocilor de iasomie, acestia sunt îndepartati manual. Infuzia este de culoare deschisa, fructata si fina. Ceai BIO - AT-BIO-301.
Plicurile de ceai T-bag Demmers contin ceai varsat si o eticheta ce permite fixarea plicului pe toarta ceainicului, pentru a evita caderea lui in timpul infuziei.
Mod de preparare: Intr-un ceainic preincalzit punem doua lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 80 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 2-3 minute si apoi introduceti in ceainic).
Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute. Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut.
A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.
In colectia ceaiurilor Demmers Quick-T Organic gasiti combinatii ideale de savoare pentru orice perioada din zi. Fie ca este pe baza de fructe sau plante medicinale, ceaiurile Demmers pot constitui baza unor retete savuroase calde sau reci.
Povestea ceaiurilor Demmers a inceput cand londonezul Andrew Demmer, fascinat dintotdeauna de lumea fermecata al ceaiurilor, in anul 1981 a deschis prima ceainarie Demmers Teehaus din Viena. Ceaiurile oferite de el au castigat popularitate in randul vienezilor astfel incat ceainaria din centrul vechi al Vienei a ajuns a fi centrul ceainariilor Demmers Teehaus de prin toata Europa.
Metode de preparare a ceaiurilor:
-
Ceaiuri negre si verzi
La o lingurita de ceai (aprox.2g) se foloseste 200 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi, apa de 100°C se lasa sa se raceasca 3 - 4 minute inainte de infuzie, pana ajunge la temperatura de aprox. 80 - 90°C. In cazul ceaiurilor negre, apa se lasa sa se raceasca 2 minute, pana ajunge la temperatura de aprox. 90 - 95°C.
-
Infuzii de plante medicinale
Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Pentru un ceainic de 400ml se folosesc 2 linguri de ceai. Se infuzeaza 8 - 9 minute.
-
Rooibos si infuzii de fructe
Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Intr-un ceainic preincalzit se pune 1 lingurita pentru Rooibos si 2 lingurite pentru ceaiurile de fructe si se toarna 200 ml apa fierbinte peste. Ceaiurile de fructe nu contin teina sau substante amare, deci se pot tine la infuzat oricat demult. Noi va recomandam 8 - 10 minute.