Comanda: 0747497129 / 0742997827
Abonamente cafea

Deveniti barista acasa!

Transformati dragostea pentru o cafea buna intr-un hobby si pregatiti-va sa va faceti barista. Cu o cafea de calitate, pe gustul vostru si un espressor ce raspunde nevoilor voastre si voi puteti deveni barista acasa.


Cu exercitiu zilnic, studiu despre tipurile de cafele existente, care este gradul de prajire ideal pentru fiecare tip de cafea in parte, dar si care este temperatura si presiunea optima la care trebuie facuta cafeaua ideala pentru voi si ce espressor vi se potriveste, puteti ajune sa fiti un barista de casa.


Inainte de a investi intr-un curs specializat, pentru a deveni un barista profesionist, urmati acesti pasi pentru a va vedea hobby-ul legat de cafea, cum se transforma in realitate, chiar la voi acasa.


Alegeti cafeaua pe gustul vostru si testati blendurile pana il gasiti pe cel potrivit. Inainte de a va imbarca in lumea cafelei boabe sau macinate, mergeti pe calea simpla si folositi capsuele de cafea, in care cafeaua vine direct portionala in capsule sigilate. Pe site, gasiti o gama variata de sortimente de cafea de calitate, in functie de ce tip de cafea doriti sa prepari si ce aroma vreti sa aiba.


Pana sa aflati care este cantitatea optima de apa si ce temperatura si presiune sunt ideale, folositi masinile de cafea de pe site, pentru ca toate aceste functii sunt integrate in expressoarele oferite. Aflati cate tipuri de cafele va puteti prepara cu expressoarele noastre, ce functii predefinite au si aleget-vai un aparat de cafea de dimensiunea dorita si la pretul care va multumeste.


Peste toate acestea adaugati propria imaginatie, experimentati cu alte ingrediente pana obtineti cafeaua dorita.