Comanda: 0747497129 / 0742997827
Abonamente cafea

Masini de cafea

Una dintre micile placeri ale vietii este sa te poti bucura de o cafea buna, chiar la voi acasa sau la serviciu. Dorinta va poate fi indeplinita de indata ce spunei da! unui espressor, care va va ajuta sa deveniti propriul barista.


Atunci cand vreti sa va cumpati o masina de cafea, ganditi-va daca vreti sa folositi capsule, cafea macinata sau cafea boabe, luati in calcul marimea aparatului, daca avetii spatiu suficient sau aveti nevoie de un espressor compact, cate tipuri de cafea vreti sa faceti cu el, cat de mare preferati sa fie recipientul de apa, usurinta utilizarii, dar si a intretinerii aparatului si bineinteles pretul.


Pe Starcafe.ro gasiti masini de cafea (espressoare) de la branduri populare precum Lavazza, Jacobs sau Tchibo, atat pentru uz casnic cat pentru birou, ca tu sa-ti prepari singur cafea, capuccino, espresso, caffe latte, caffé crema sau cafea filtru.


Cu espressoarele de la noi, nu veti avea nevoie sa macinati cafeaua sau sa o dozati, pentru ca functioneaza pe baza de capsule. Expressoarele propuse de noi nu au nevoie de setarea temperaturii sau a presiunii, acestea au setari prestabilitate, prin care voi puteti face cafeaua ideala.


Aparatele de cafea de la Lavazza, Jacobs sau Tasimo sunt simplu de folosit si de curatat. Expressoarele de pe site au design-uri elegante, iar functiile inteligente va ajuta sa va preparati o varietate de bauturi pe baza de cafea. Rezultatul este o cafea perfecta, pe gustul vostru, iar voi veti deveni barista.