Comanda: 0747497129 / 0742997827
Abonamente cafea

Metode de plata

StarCafe | magazin online de cafea, ceai si alte dichisuri (starcafe.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Plata la sediu

Cash sau card (POS) la ridicarea comenzii de la sediul nostru de la adresa: Intrarea Binelui nr. 1A, sector 4, Bucuresti
(Depozit Fortuna, Depozit 40)
Program: L-V, 9:30-18:00
Informatii la tel.: 0747497129


Plata ramburs

Daca in momentul comenzii alegeti sa platiti ramburs, veti primi asistenta din partea partenerilor nostri de curierat pentru a finaliza plata, iar aceasta se va face direct catre comisionarul care efectueaza livrarea, cash sau card.


Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin transfer bancar se va face in contul Essential Trade Marketing SRL, in contul RO19 INGB 0000 9999 0749 6244, deschis la Banca ING. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, contactati-ne la 0742997827 si trimiteti-ne o copie dupa ordinul de plata pe comenzi@starcafe.ro.


Plata online - PayU

Plata online se face inainte de livrare, in momentul plasarii comenzii, prin serviciul de plati in siguranta PayU. Siguranta platii este garantata prin faptul ca datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. In plus PayU foloseste 3D Secure, adica un standard international de securitate, cat si un sistem de protectie suplimentar al cardului de credit/debit. Acesta implică stabilirea unei parole suplimentare (nu este vorba de PIN) impreuna cu banca emitenta a cardului, ceruta la efectuarea fiecarei plati online pentru a verifica autenticitatea tranzactiei respective.

Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dvs, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dvs) si parola suplimentara.

Se poate folosi atat un card personal, cat si un card de firma si se accept carti de credit/debit Visa, MasterCard, in orice moneda. Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii voastre.