Descriere
Cafeaua boabe Jacobs Crema este obtinuta printr-un proces de prajire unic, dezvoltat in ani de experienta, cu pasiune si atentie in selectarea boabelor. Expertii Jacobs monitorizeaza atent procesul de prajire pentru a obtine gustul exceptional si Magia Alintaromei in fiecare ceasca de cafea. Jacobs Crema are un gust echilibrat si aromat, datorita prajirii medii a boabelor, perfecte pentru bauturi precum cafe crema.
Preparare: espressor, filtru, ibric, cafetiera Moka.
Gramaj: 1 kg
Pastrare: tineti punga intr-un loc racoros, ferit de lumina directa puternica. Inchideti bine punga cu o clema pentru a intra cat mai putin aer in interiorul ei.
Inca din 1895 maestrul cafelei, Johann Jacobs a avut visul de a le oferi oamenilor posibilitatea sa savureze o cafea proaspata si sa descopere puterea magica a Alintaromei. Astazi, dupa mai bine de 100 de ani, Alintaroma l-a facut pe Jacobs celebru.