Ceai Demmers T-Bag English Breakfast, 20 plicuri, 84 grame












Descriere
Ceaiul Demmers T-Bag English Breakfast este compus dintr-un amestec bogat si puternic de ceai negru Ceylon-Assam, in traditia clasica a ceaiului englezesc. Ceaiul are un efect revigorant si baut in mod constant ajuta la sporirea efectului antioxidant si poate creste atentia si concentrarea.
Plicurile de ceai T-bag Demmers contin ceai varsat si o eticheta ce permite fixarea plicului pe toarta ceainicului, pentru a evita caderea lui in timpul infuziei.
Preparare: se infuzeaza 3 minute in apa la 100 °C.
In colectia ceaiurilor Demmers gasiti combinatii ideale de savoare pentru orice perioada din zi. Fie ca este pe baza de fructe sau plante medicinale, ceaiurile Demmers pot constitui baza unor retete savuroase calde sau reci.
Povestea ceaiurilor Demmers a inceput cand londonezul Andrew Demmer, fascinat dintotdeauna de lumea fermecata al ceaiurilor, in anul 1981 a deschis prima ceainarie Demmers Teehaus din Viena. Ceaiurile oferite de el au castigat popularitate in randul vienezilor astfel incat ceainaria din centrul vechi al Vienei a ajuns a fi centrul ceainariilor Demmers Teehaus de prin toata Europa.
Metode de preparare a ceaiurilor:
-
Ceaiurile negre si verzi
La un plic de ceai, se folosesc 400 ml apa fierbinte. In cazul ceaiurilor verzi, apa de 100°C se lasa sa se raceasca 3 - 4 minute inainte de infuzie, pana ajunge la temperatura de aprox. 80°C. In cazul ceaiurilor negre, apa se lasa sa se raceasca 2 minute, pana ajunge la temperatura de aprox. 90 - 95°C si se infuzeaza timp de 3 minute.
-
Infuzii de plante medicinale
Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Pentru un ceainic de 400ml se folosesc 2 linguri de ceai. Se infuzeaza 8 - 9 minute.
-
Rooibos si/sau Infuzii de fructe
Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Intr-un ceainic preincalzit se pune 1 plic de ceai de fructe si se toarna 400 ml apa fierbinte peste. Ceaiurile de fructe nu contin teina sau substante amare, deci se pot tine la infuzat oricat demult. Noi va recomandam 5 - 8 minute.